Translate

dissabte, 2 d’abril del 2016

TEATRE PELS ALUMNES DE 1ER DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR D'ADMINISTRACIÓ


El passat 21 de març, els alumnes de primer de grau mitjà i de grau superior d’Administració van assistir a l’obra de teatre en anglès MeTv, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’IES Josep Maria Quadradro de Ciutadella.



MeTV és la història de Ben, un escolar que està demanant a crits alguna cosa interessant per passar amb ell. MeTV és el que passa quan dos estranys peculiars, Agents Smith i Jones, decideixen fer-lo famós sigui com sigui possible.

MeTV pren un aspecte molt satíric en un món de mitjans de comunicació, el qual que aplaudeix l'èxit per sobre d'un valor real, premia la fama, glorifica la riquesa independentment de com s'utilitza aquesta riquesa i promou, sobretot, la noció de sí mateix a través de qualsevol concepte de comunitat.

A través d'una sèrie d'esbossos, MeTV fa una hilarant, però un poc freda, mirada a un món en el qual, potser, se li dóna molta més importància als mitjans de comunicació que a la realitat


Va ser una obra de teatre en la quals els tres i únics protagonistes van fer participar al públic, fet que va dinamitzar molt l’estada.