Translate

dimarts, 5 d’abril del 2016

VISITES DELS ALUMNES DE 1ER DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR D’ADMINISTRACIÓ A LES EMPRESES PIME I SA COOPERATIVA

VISITES DELS ALUMNES DE 1ER DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR D’ADMINISTRACIÓ A LES EMPRESES PIME I SA COOPERATIVA

El passat 23 de març, just abans de començar les merescudes vacances de Pasqua, els alumnes de primer de grau mitjà i de grau superior d’Administració van visitar dues empreses menorquines, que tenen seu a Ciutadella. Una és la Federació de Petita i Mitjana Empresa de Menorca (PIME) i l’altre és Sa Cooperativa.


A PIME ens va atendre la responsable de Recursos Humans i ens va explicar a què es dedicava l’empresa i com veu les perspectives de futur de l’illa en base al que analitza de les seves empreses clients. A més a més, van podem veure les instal·lacions de la seu de Ciutadella.



A Sa Cooperativa, la seva gerent, ens va fer una visita guiada i amb explicacions per les instal·lacions que tenen en el polígon industrial de Ciutadella i, després, ens va fer una xerrada sobre en què consisteix aquesta forma jurídica empresarial, com va ser fa 3 anys la seva fusió amb la cooperativa d’Alaior, quines són les seves intencions i perspectives de futur, entre d’altres qüestions.


Els alumnes van poder relacionar alguns dels continguts apresos en els mòduls d’ambdós cicles amb les explicacions que ens feren la ponent de la xerrada a cada una de les empreses.