Translate

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Com tot, la Fira d'Ensenyaments Superiors que ha tingut lloc a la Sala Multifuncional de Ciutadella el 16 i 17 d'Octubre de 2015 ahir va arribar al seu final.


Hi ha hagut molta gent que s'ha acostat a fer una volteta per la fira per tal d'informar-se sobre què fer una velada s'ha acabar l'etapa obligatòria de l'educació.


L'estand que promocionava el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances de l'IES Maria Àngels Cardona ha rebut molts de visitants per tal de què els hi proporcionassim informació sobre aquest ciclo formatiu.I, mentrestant, també els assistents han aprofitat a participar en el concurs que oferiem als participants dels jocs de Mecanografia i "El Ahorcado". Hem repartit bastants de premis de material escolar que podran utilizar durant aquest curs.
Concretament, molt animal ha estat el joc de mecanografia al nostre estand de la Fira d'ensenyaments superiors.El record ha estat en 428 paraules, aconseguit per Víctor Carretero, estudiant de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó. També hem tingut la participació d'actuals alumnes i d'ex-alumnes.Gràcies a tots els assistents per acostar-vos!!!