Translate

dijous, 8 d’octubre del 2015

Avui, dia 8 d'octubre a les 12h, els alumnes del segon curs del Cicle de Formació Professional del Grau Superior d’Administració i Finances de l’IES M. Àngels Cardona han assistit a la seu del Consell Insular de Menorca a la sessió informativa "Emprenedoria i gestió d'empreses", organitzada per l'àrea d'Ocupació del CIM, en la que s’ha parlat de les habilitats i coneixements que són necessaris tant per emprendre com per a gestionar qualsevol negoci.
L’objectiu principal ha estat veure la manera de millorar les capacitats que han de tenir els emprenedors a l’hora de gestionar una petita empresa, amb independència de la seva formació prèvia.

La sessió s'ha iniciat amb una xerrada per explicar el procés de convertir una idea en un projecte. A continuació s’ha parlat dels diferents aspectes que s'inclouen en la gestió d'una empresa: planificació, direcció, màrqueting, gestió administrativa i economico-financera, etc., a càrrec de l'economista Eduard Robsy, com a píndola formativa d'habilitats i coneixements que són necessaris tant per emprendre com per a gestionar qualsevol negoci.


Susana Mora, consellera d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, ha estat qui ha presentat la sessió informativa "Emprenedoria i gestió d'empreses". També ha informant dels continguts del curs gratuït 'Creació i gestió de microempreses', que ofereix el Consell Insular de Menorca, adreçat de manera prioritària a persones desocupades, però amb places limitades també per a persones ocupades, un curs finançat pel SOIB.