Translate

divendres, 16 d’octubre del 2015

Amb la participació d’unes 25 entitats, la Sala Multifuncional de Ciutadella acollirà avui divendres 16 de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores i demà dissabte 17 d’octubre de 9 a 12 hores la segona edició de la Fira d’Ensenyaments Superiors.  L’objectiu d’aquesta Fira es facilitar l’accés a la informació i ser un recurs per a que els estudiants puguin escollir els seus estudis a consciência.

A més d’oferir informació sobre cicles formatius de grau superior i de graus universitaris, l’acte també inclou oferta d’allotjament universitari.
L’organització corre a càrrec del Centre Municipal Universitari i Punt Jove del Ajuntament de Ciutadella, i de la Direcció General de Política Universitària i d’Ensenyament Superior de la Conselleria de Educació de les Illes Balears.

Las 25 entitats participants son les universitats de les Illes Balears, UNED, Oberta de Catalunya, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra, Politècnica de Catalunya, Internacional de Catalunya, Vic, de Girona, Abat Oliva i Ramon Llull. A més d’altres com l’Escola Universitària de Turisme de Barcelona, ERAM, Escola de Turisme de Balears, Escola Superior d’Art Dramàtic de Balears. També els instituts menorquins Josep M. Quadrado, M. Àngels Cardona, Joan Ramis i Ramis i Cap de Llevant. I altres com la Xarxa de Residències Universitàries RESA, el col·legi major Àgora, el Centre d’Estudis Superiors de Barcelona, la Residència d’Estudiants de la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat Empresa UIB.

Com s’ha assenyalat, l’Institut d’Educació Secundària Maria Àngel Cardona ha participat com a assistent a aquesta fira per tal de informar sobre els Cicle Formatius de Grau Superior que ofereix: Administració i Finances i Direcció en Cuina.
A l'stand de l'IES, pel que fa al Cicle d'Administració i Finances s'estan fent concursos amb els jocs de "El AHORCADO" i "MECANOGRAFIA" i sortejen diversos premis; mente que el Cicle de Dirección en Cuina ofereix el test de diferents begudes i menajes elaborats pel mateixos alumnes del curs 2015-16 "in situ".
Els alumnes de l’IES de segon del Cicle de Formació Professional de de grau mitjà de Gestió Administrativa i els de primer i de segon del Cicle de Formació Professional de grau superior d’Administració i Finances hi ha assistit avui matí per tal de poder orientar-se envers el seu futur en el món educatiu.