Translate

dimarts, 4 d’octubre del 2016

Elecció del nom de l'empresa simulada

Som el grup de 2n de Grau Superior d'Administració i Gestió i ens disposam amb la tasca de sel·leccionar el nom per a la nostra empresa. Per elegir el nom que millor capti l'atenció del públic, ens agradaria que ens assessoressiu contestant a l'enquesta que trobareu a la part dreta de la pantalla. Els explicam la missió, visió i valors que tindrà la nostra empresa per tal de ubicar-vos al que ens volem dedicar:

Missió:
       - Som una empresa dedicada al vending, la nostra activitat és la comercialització de productes de qualitat, mitjançant màquines dispensadores. Volem transmetre al públic una millor forma de vida proporcionant aliments saludables. Volem aconseguir la màxima satisfacció del client, facilitant l’accés al producte.

Visió:
- Volem ser reconeguts per disposar d’una gran varietat de productes d’alta qualitat, oferint  benestar a les persones. Aspiram a ser una empresa líder en el sector del vending a nivell nacional amb la possibilitat d’expandir-nos a nivell internacional.

Valors:
  • Eficiència
  • Respecte amb el medi ambient
  • Serietat i professionalitat
  • Respecte cap  als grups d’interès
  • Responsabilitat
  • Facilitar un bon clima laboral

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots! La meva proposta és: Eat Me. Salutacions!!

profe ha dit...

El nom s'havia de triar entre les tres propostes que han fet els alumnes. De totes formes, moltes gràcies per la vostra aportació.