Translate

dimecres, 17 de febrer del 2016


EL GRUP DE 2N D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES GUANYA EL SEGON PREMI DEL CONCURS DE PRESENTACIONS A LA TROBADA ANUAL D’EMPRESES SIMULADES CELEBRADA A BARCELONA.

Un grup d’alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior d’Administració ha assistit a la trobada anual d’empreses simulades organitzada per la plataforma “Empresaula”, celebrada a l’auditori AXA de Barcelona els dies 16 i 17 de febrer. En aquest esdeveniment hi han participat 43 centres i 126 empreses, que han agrupat un total de 1.163 persones entre estudiants, professors i visitants.







 Els nostres estudiants de 2n d’Administració i Finances han guanyat el segon premi del concurs de minipresentacions  (elevator pitch) que s’ha dut a terme en el marc d’aquesta trobada, participant amb l’empresa simulada TIPIC.

A més, el grup ha aprofitat la trobada per participar en el networking i així establir relacions comercials amb les altres empreses assistents.









 Empresaula és una xarxa social d’empreses simulades a Internet creades i gestionades per estudiants d’ensenyaments de grau mitjà i superior de FP a la qual participen els nostres alumnes amb les empreses TIPIC (grau superior)   i TASTA MENORCA (grau mitjà).